Новини за игрите и всичко свързано с тях

Новини за игрите и всичко свързано с тях

  • Категории

  • Архив

Операция Барбароса – борбата за Русия се актуализира

Posted by mahdjong в юни 10, 2010

13-ти октомври, 2009 год.

Операция Барбароса? Борбата за Русия се актуализира

интерфейс подобрения, върховенството ощипвам, и на други общностни предложените промени готов да се зарежда през врага!

Матрицата игри и Binary Evolution Studios удоволствието да обяви освобождаването на първата актуализация официален за операция Барбароса? Борбата за Русия. Цялостното обновяване 1.12 включва редица подобрения интерфейс отзивчивостта и прозрачността, особено, когато потребителите срещат единствен кликвания регистрирано двойно кликване. Включени са и няколко допълнителни подобрения на базата на обратна връзка с клиентите и няколко корекции на грешки, включително и трясък се определи. Новата актуализация допълни още някои промени в отстъпление правила за подобряване на геймплея.

Дейвид Хийт, директор на операциите на Матрицата игри, каза? Операция Барбароса е просто точното съчетание на класически и иновативни стратегии wargaming графика и геймплей . С лесен за използване редактор на сценарии, потенциалната стойност повторение на този мач е огромен!?

На 22-ри юни 1941 лавина от 153 немски дивизии катастрофа в Съветския съюз и най-голямата военна операция в историята, е била стартирана: Операция Барбароса . В този елегантен походова стратегическа игра, непреодолими игра съчетава с увлекателна история за създаване на пристрастяване се разбърква.

Насочена към всички нива, от тези, които никога не са играли един wargame преди на тези, които знаят, че историята на Втората световна война в подробности, това е един забавен и умствено предизвикателство игра на комбинирани оръжия стратегия. Вашият броня, пехота, артилерия и звена на въздуха ще ви следват през най-важните битки на Източния фронт. Ще имате възможност да изберете от 47 различни ъпгрейди и подобрения за вашите звена, както и да добавяте нови сили на базата на успеха си в кампанията.

Поеме командването на две немски и една съветска кампания, както и индивидуални сценарии, както и да определи съдбата на Източния фронт. Когато? Си играе през всички кампании и сценарии, опитайте ръката си на редактор за създаване на нови сценарии за себе си или да споделите с другите!

Тази актуализация е пълна и ще доведе до всички предишни версии на 1.12. Получите повече информация за Операция Барбароса? Борбата за Русия от своя официален продукт страница.

Sorry, the comment form is closed at this time.