Новини за игрите и всичко свързано с тях

Новини за игрите и всичко свързано с тях

  • Категории

  • Архив

F.E.A.R. 2 блиндирана входна DLC преглед

Posted by mahdjong в юни 14, 2010

21-ви май 2009 г.

F.E.A.R. 2 блиндирана входна DLC Преглед
от: Стивън Хопър

Нови DLC предлага две нови карти и са изправени пред персонализиране функции .

Втората карта онлайн пакет за FEAR 2, блиндирана входна добавя две нови карти за игра? Е виден онлайн режим, блиндирана входна. Блиндирана входна е екип базирани режим, когато двете страни се борят пет различни spawnpoints цялата карта, бутане напред с всеки заловен точка. Всеки играч на вашия отбор има определен набор оръжия, включително снайперист пушки, бойна пушка, и така нататък. И все пак истинската смекчаващ фактор във всяка мултиплейър мач идва от всяка страна? използването на техните СИП, гигантски мех превозни средства, способни да вали надолу обилно количество изстрели. За да използвате СИП, трябва да имате поне два заловен spawnpoints, което означава, че нещата могат да спирала надолу, а бързо, ако Вашия екип започва да губи.

На блиндирана входна Map Pack доставя две нови карти за любители на бронетанкова режим фронт? Decoy и диригент. Разположен в една изоставена обучение Replica съоръжение, Decoy ви е минава през курсове за борба с упражняването, докато се опитва да прокара пътя си чрез вашия противник? И отбрана. Картата диригент се извършва в trainyard, която разполага с голяма площ нивото на земята, както и различни подиуми и по-високи повърхности за снайперисти или играчите искат да предоставят на своите съотборници с покриване на пожар и защита.

Всяка от двете нови карти е доста широко отворени оформлението на ниво терен и изградена с mechs в ума, което ви позволява да преместите СИП доста неограничен чрез района, а все още предлага много трудни за достъп зони за тези, които търсят да се скриете от СИП? е начин.

Освен новите карти, на блиндирана входна Map Pack също въвежда четири нови глави обичай да се зареди на изчакване. Новият характер лица се извади от играта? Е единичната кампания, и да се включва в натоварването на изчакване екран е детска игра.

На F.E.A.R. 2 блиндирана входна DLC предлага две големи карти за това, което е може би игра? Е най-непреодолимия онлайн режим, което означава, че онлайн FEAR 2 фенове със сигурност ще искате да погледнете тази карта опаковка. В блиндирана входна DLC стартира днес на Xbox LIVE за 560 Microsoft точки.

Sorry, the comment form is closed at this time.