Новини за игрите и всичко свързано с тях

Новини за игрите и всичко свързано с тях

  • Категории

  • Архив

Червен орел Признаци Игри света на сделка за дистрибуция с EA Партньори

Posted by mahdjong в юни 15, 2010

15-ти януари, 2009

ЧЕРВЕН EAGLE ПРИЗНАЦИ GAMES СВЕТА DEAL дистрибуция с EA ПАРТНЬОРИ

[ [**] Признаци EA Партньори в системата като партньор за дистрибуция на игри, базирани на Робърт Джордан? и фентъзи поредица Колелото на времето

Червен Орела игри днес обявиха, че са подписали споразумение за стратегическо разпределение на Electronic Arts Инк. за игри, базирани на Робърт Джордан? е любимата фентъзи поредица, Колелото на времето.

Червен орел игри ще разработва и публикува линия на самостоятелна игра на всички основни платформи видеоигри, включително конзоли, персонални компютри, мобилни устройства и безжични устройства. Игрите ще бъдат разпределени от ЗЕ. В допълнение, Червения орел ще стартира и експлоатира масова мултиплеър онлайн ролева игра, която обхваща теми, героите и света на Колелото на времето, които ще се разпространяват на дребно от ЕА.

? Колелото на времето е блокбъстър глобална марка и взаимоотношенията ни с EA партньори ще гарантира, че Червения орел игри? продукти се предоставят на потребителите по целия свят чрез запознати дребно канали? , казва Рик кенар, председател и президент на Червения орел игри.

? EA Партньори е развълнувана да работя заедно с Червения орел, както в световен мащаб разпространението им партньор за игри, базирани на Колелото на динамични редове,? , казва Дейвид DeMartini, старши вицепрезидент и генерален мениджър на EA партньори. ? Колелото на времето серия е с масивна следното света и ние? Отново развълнуван, за да даде червен орел игри? интерактивни продукти на блокбъстър стартирането на световната сцена.?

Богата информация за Йордания? Е внимателно изработени серия са пленени читатели от 1990 г. насам, когато очите на света, първата книга от поредицата, е публикуван. Единадесет други книги, включително една предистория, бяха добавени към серия и постоянно се появи на Ню Йорк Таймс бестселър списък с последните четири от неговите романи от поредицата дебютира на 1. Джордан почина през 2007 на възраст от 58, но последната книга, Спомен за Светлина, ще бъдат завършени с фентъзи писател Брандън Сандерсън използват банкноти и частично проект на ляво с Йордания? Жената и редактор, Хариет Rigney, и се очаква които ще бъдат публикувани през есента на 2009 г. от Тор Книги.

Йордания? Е бясно-популярни книги са преведени на 24 езика и са продадени около 44 милиона копия по целия свят. Освен това, серията е голяма глобална он-лайн общност от десетки хиляди сайтове посветени фен Уеб.

Sorry, the comment form is closed at this time.