Новини за игрите и всичко свързано с тях

Новини за игрите и всичко свързано с тях

  • Категории

  • Архив

Xseed игри Стартиране Rune Фабрика: Граничен За Wii

Posted by mahdjong в юни 15, 2010

17-ти март 2009 год.

прекрасни САЩ ЗАБАВЛЕНИЯ И ИГРИ XSEED Стартова руна Фабрика: граница за Wii [[* *]

Популярни земеделие и Приключенски серия прави своя дебют Начало конзолата

Rune Фабрика: граница, сътрудничество, публикуван от Прекрасни Забавления САЩ и XSEED игри, кораби за магазини в Северна Америка днес за Wii. Rune Фабрика: Граничен е последната вноска на Фабрика серия Rune и първият, който се разработва за дома конзола.

В завода Rune: граница, играе като млад, благ Raguna, един герой, който винаги помага на хората в беда. Raguna пристига в селото на Trampoli в търсене на изчезнали момичета, мъгла, но скоро се оказва, живеещи там за неопределен период от време. В рамките на тази нова граница, Raguna могат да следват различни сделки, включително земеделие, коване, занаяти и готвене, опознаването на града и подземия, или приключение на гигантски плаващ остров кит, че станът режийни.

Като участници продължи да работи за тяхното стопанство и взаимодейства с местните хора, селото става все по-просперираща и ще привлече нови. Различните жителите на Trampoli, от собствениците на магазини, механа майстори и занаятчии, са готови да станат Raguna? И приятели, врагове и може би повече. С над десет различни героини да помагам, играчите са свободни да развиват приятелства и дори преследват романтична връзка. Вдигни си? Любов ниво? , като представя и говори с тях, често; в крайна сметка дори иска ръката си в брака.

?[ Това заглавие] е без съмнение най-стилистични и визуално приятен съвременен вариант там. Цветовете са меки, селото е пълно с плаваща цветна Sprites, архитектурата е впечатляващо построен и фините терена и анимации вода наистина изпълни със света ..? Марк Бозон, IGN Wii

[[* *] Rune Фабрика: Граничен функции зашеметяващ графика и се възползват напълно от Wii? е уникален контрол напълно се потапя играчите в завода вселената Rune. Rune Фабрика: Граничен включи една отворена структура, която позволява на играчите да избират вида на играта, които желаят да опитат. Независимо дали става? И отглежданите култури, разширяване на града, борба (или сприятеляването) чудовища или дори влюбването, опит е уникален за всеки играч.

Rune Фабрика: Граничен е класиран? E10? За всекиго по десет и повече от ESRB и е достъпна за предложената цена от $ 49,99. Служител Ръководство стратегия е достъпен от DoubleJump Книги като електронна ръководство от сайта им. DoubleJump? Е силно подробно ръководство е перфектният компаньон да придружава играчи на своите приключения в завода Rune: Граничен.

Sorry, the comment form is closed at this time.