Новини за игрите и всичко свързано с тях

Новини за игрите и всичко свързано с тях

  • Категории

  • Архив

Армията на две набира двама души екип за крайния онлайн съвместна Предизвикателство

Posted by mahdjong в юни 18, 2010

18-ти Април 2008 год.

армия от ДВЕ набира двама души ОТБОРИ за крайния ONLINE съвместно CHALLENGE [ /[**]

EA Монреал? и Интензивен двама души военен Играта продължава с новия режим и карти на разположение за изтегляне

[[ **] Даване на всички частни военни предприемачи! Electronic Arts анонсира днес, че третото лице Кооп пистолет, армия от две , е разширяване на двама души боен опит от освобождаване на нова стратегия за сигурност и корпорация (НРК) Предизвикателство режим и карти. Уникалната КНК Предизвикателство режим има две екипи от две конкуриращи се в един интензивен курс пречка за възможността да се присъединят към КНК, на частни военни корпорации в армията на две. Новите карти ще бъдат на разположение до 24 април в Северна Америка и Европа за Xbox LIVE? пазара. Можете да изтеглите пакет ще също стигна до PLAYSTATION се съхранява до 24 април в Северна Америка до май 2008 г. в Европа.

? Искаме да подкрепят нашите фенове с ново съдържание, че в изпълнение на двама души геймплей, но с уникален обрат,? казва Ален Tascan, вицепрезидент и генерален мениджър на EA Монреал и изпълнителен продуцент на армията на две.? НРК Предизвикателство дава на играчите възможност да тестват своите умения в различни настройки при запазване на действие, опаковани Кооп интензитет, че геймърите очакват да намерят в армията на две.?

преплетени с над най-горната борба, трескаво действие и предизвикателство курсове пречка, играчите ще работят в екип за състезанието до финала в четири нови Кооп картите. отбор, който завършва курс с най-брой ще бъде коронован крайната двама души военна екипировка. НРК Предизвикателство режим и карти ще бъдат на разположение за $ 7.50 в Северна Америка и? 4.75 и 3.80 в Европа.

Щракнете тук, за да изтегли армията на две КНК предизвикателство видео

армия от ДВЕ е класиран М от ESRB и 18 от PEGI. За повече информация за играта, моля посетете официалния сайт на играта в http://www.armyoftwo.com

Sorry, the comment form is closed at this time.